Треньорът на Куклен: Дано Левски са със звездите си

0
kuklen
- -

Играещият треньор на Атлетик Куклен Веселин Филипов, който е и национал на България по минифутбол, заяви пред „Тема Спорт“, че се надява сините да излязат с основните си играчи.

„Очаквам да се представим достойно. Настроението в отбора е приповдигнато. Хубавото е, че нямаме контузени или наказани футболисти и всички са на линия за двубоя.

Ще е най-добре срещу нас Левски да излезе със звездите си, но не мисля, че ще играят с основните си играчи с оглед на предстоящото дерби срещу ЦСКА. Най-вероятно треньорът им ще заложи на футболисти с по-малко игрови минути. Не съм много запознат как ще изглеждат, но си мисля, че ще дадат шанс и на някои от юношите.

Преди три дни играхме последния си мач от първенството срещу Сокол Марково, в който завършихме 1:1. С оглед на многото мачове, а и контузии, които имахме, се представяме повече от добре в шампионата. Имаме и отложен двубой и при положение че го спечелим, ще сме на четири точки от първото място. Като цяло в отбора сме много близки и извън терена, като семейство сме“, каза Филипов.