„Златните момичета“ викат за Левски

0
nevqna vladinova
Снимка: lap.bg
- -

„Левски“ ще се радва на чаровна подкрепа в дербито с ЦСКА-София днес! Двубоят е днес от 17,00 ч. на Националния стадион. На трибуните се очакват две от „златните момичета“ на България – Катрин Тасева и Невяна Владинова. Двете са състезателки на „Левски“ и не крият симпатиите си към момчетата на Славиша Стоянович. С някои от играчите са и приятели.

Преди няколко дни Катрин бе попитана в социалните медии от свой авер кога ще я види отново на мач на „сините . „Най-вероятно на 29-и“, отговори тя.

Годеникът на Невяна -Веселин, е запален фен на „Левски“. Той често може да бъде видян в Сектор „Б“ да дере гърло за любимия отбор. Затова няма да е изненада, ако Владинова също се появи на Националния стадион, за да подкрепи „сините“.

За разлика от тях, на трибуните няма да бъде съотборничката им в националния отбор Петя Борисова. Гимнастичката, която имаше кратка връзка със звездата на ЦСКА-София Кирил Десподов, преди често викаше за „червените“. След края на флирта им с нападателя спря да се появява на мачовете на „армейците“. Няма планове да промени това и за дербито.

За разлика от нея, място в ложата ще заеме синоптичката Натали Трифонова. Блондинката е фенка на ЦСКА-София и заедно с приятеля й не пропускат важен мач на тима.

Дербито се радва на завиден интерес от страна на феновете и на двата отбора. Въпреки че билети няма да се продават днес – в деня на мача, на трибуните се очакват около 25 000 зрители.