ЦСКА-София сменя атаката

0
cska maurides tiago rodriges
Снимка: cska.bg
- -

ЦСКА-София ще излезе с променено лице в атака срещу Септември в събота. Редом до Мауридес на върха ще застане Али Coy. Двамата досега не са си партнирали от първата минута. Гамбийският нападател ще измести от стартовите 11 Едвин Джеси, който разочарова с играта си срещу Левски, пише „Тема спорт“. За Coy това ще е втори мач като титуляр в първенството след успеха над Ботев Враца (2:0), когато вкара и дебютния си гол за ЦСКА-София.

Промяна в състава ще има и по левия фланг на атаката. На пейката се очаква да седне Тиаго, който едва ли повече ще действа като външен халф. Като титуляр по крилото вероятно ще започне Жоржиньо. Вариант е и включването на Десподов отляво, а Манолев да стартира отдясно. Бразилецът Евандро пък почти сигурно отново ще остане резерва. Досега той не е играл като титуляр в първенството, като има 5 участия и само 80 минути в елита.

Срещата със Септември е в събота от 17:30 часа на Националния стадион „Васил Левски“. По първоначална програма двубоят трябваше да се играе от 20:00, но бе преместен по-рано.