Ел Маестро наказа българите!

0
cska 6
Снимка: cska.bg
- -

Треньорът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро реши да стегне редиците в отбора, като остави извън състава националите Кирил Десподов и Кристиян Малинов. Изборът му бе странен с оглед на това, че точно сега предстои пауза заради мачовете на националните отбори, а крилото и халфът са част от селекцията на Петър Хубчев.

Вероятно Ел Маестро не е доволен от формата и изявите на двамата, които трябва да са водещи играчи при „червените“. На Десподов специално предишни престои на пейката са му се отразявали добре. Той често си има и лични разговори с шефовете, които редовно се опитват да му „изчистят“ главата от всичко извън футбола.

Срещу Септември Ел Маестро заложи само на трима българи в състава си – Чорбаджийски, Бодуров и Лясков. Това не е ставало от първите два кръга – срещу Локо (Пловдив) и Витоша (Бистрица), когато също имаше по трима родни играчи. На старта обаче Кирил Десподов бе наказан, а след това остава резерва. В този период титуляр отляво бе и Жеферсон, като Ангел Лясков дори не попадаше в групата за мачовете.