Пената за емблемата: На страната на ръководството и феновете съм

0
- -

Почетният президент на ЦСКА-София и голяма легенда на ЦСКА Димитър Пенев изрази кратко мнение по горещата тема около червените през последните дни. Както е известно, тази седмица трябва да се реши въпросът с емблемата и активите на ПФК ЦСКА АД (в несъстоятелност), като това се очаква да стане днес или утре. Този казус е и най-голямата притегателна сила за дискусии сред червената общност в момента.

„Да, много коментари има, но аз мога да кажа едно – на страната на ръководството и феновете съм. Нека да оставим коментарите за утре, за вдругиден…“, лаконичен бе Пената.

В същото време един от популярните и много активни привърженици на ЦСКА-София Емил Кирилов изрази интересно мнение във фейсбук:

„Армейци, ако се плати емблемата, ние като фенове готови ли сме да компенсираме? Ще има 20 начина поне. Ще ходим ли на всеки мач и ще участваме ли в инициативите на клуба и сдруженията? Лично се ангажирам да внеса голяма сума в сметката на клуба…нещо като личен пример. Време е за обединение на всички червени сърца“, написа Емил Кирилов.