Още един пророк в родния футбол! Ето кой каза, че Лудогорец ще бие шута на Томанов и Аутуори

0
paulo autuori
- -

След уволнението на Методи Томанов и раздялата с Пауло Аутуори, българският футбол официално се сдоби с втори пророк. Преди дербито между ЦСКА-София и Левски, Валери Божинов пожела „син“ успех с „червен“ автогол. В крайна сметка тимът от „Герена“ победи с автогол на Витаутас Черниаускас, а нападателят бе „прекръстен“ на Божи Пророк.

KotaSport.com припомня други пророчески думи, изречени преди повече от 2 месеца.

„Май Бразилско – Елин Пелинският „сериал“ с главен герой Фарфан Лалето, е към своя край! Не очаквайте happyend, но пък знае ли човек на какво е способен главният герой в последния момент!“, написа в началото на август бившият помощник треньор на Херо в Лудогорец Петър Колев.

Както е известно, Димитър Димитров и неговият щаб не бяха в особено топли отношения с Методи Томанов. Под сурдинка се твърди, че той е бламирал работата им – водил футболисти, без да се съобразява с мнението на бургазлията. Гафовете му обаче сериозно зачестили. Най-пресният бил Драгош Григоре, който и досега не е направил официален дебют заради контузия. Случайно или не, малко след неговото привличане и акостирането на Аутуори, Херо хвърли оставка като треньор на Лудогорец. Заедно с него си тръгнаха още Георги Чиликов и Петър Колев.