Скандинавци и руснаци си заплюха национал на Славия

0
galin ivanov
- -

Скаути от Скандинавия следят изявите на Галин Иванов. Представители на няколко клуба ще бъдат на стадион „Улевал“ в Осло, за да гледат мача между Норвегия и България. Иванов е впечатлил въпросните клубове именно в мача срещу Норвегия (1:0) в София, пише „Меридиан мач“. Тогава Галин бе една от изненадите, които бе приготвил селекционерът Петър Хубчев за норвежците. През футболиста на Славия мина и головата атака за нашите. Няма да е изненада и ако днес Иванов е сред стартовите 11 на България.

Галин Иванов прави поредния си силен сезон за Славия. От началото на кампанията той има 3 гола и една асистенция с „белия“ екип. През миналия сезон пък Иванов бе с огромна заслуга за спечелването на Купата на страната, а в шампионата се отчете с 10 гола и 6 асистенции.

Интересът към играча е сериозен, а освен скандинавските тимове, изявите му се наблюдават и от руски елитен клуб. Не е тайна, че собственикът на Славия Венцеслав Стефанов продава добре в Русия, а Иванов може да е поредният, потеглил натам.