Титуляри на Берое се завръщат в групата за ЦСКА-София

0
- -

Утре (27 октомври) „Берое“ приема ЦСКА-София в мач от ХIII кръг на ППЛ. Срещата под Аязмото започва в 15:00 ч. и ще бъде ръководена от Никола Попов от София.

Подробности за билетите за мача може да видите ТУК Касите на стадион „Берое“ ще отворят в 12:30 ч.

Напомняме ви, че има и нови условия за достъп до стадион „Берое“, които може да видите ТУК

Носенето на документ за самоличност и декларация за придружители на лица под 16 г. е задължително!

Борислав Цонев и Мартин Райнов се завръщат в групата на „Берое“ за този двубой. Двамата бяха с различни травми, но вече са готови за игра. Иван Бандаловски също се завръща в състава след един мач изтърпяно наказание. Ерол Алкан продължава своето лечение и няма да вземе участие в срещата.

Ето групата на „зелените“ за мача:

Душан Перниш, Георги Аргилашки, Милен Желев, Камен Хаджиев, Георги Ангелов, Александър Василев, Мешка, Иван Бандаловски, Борислав Цонев, Иван Минчев, Рубен Бриджидо, Вандерсон, Матеус Леони, Алекандър Цветков, Мартин Камбуров, Владимир Гаджев, Мартин Райнов и Алфредо.

Никола Попов от София е главен арбитър на срещата, а негови първи помощници ще бъдат Георги Тодоров от София и Веселин Мишев от Софияа, а четвърти съдия е Стефан Апостолов от Симитли. Делегат на БФС е Иван Кюркчиев от София, а Иван Вълчев от София ще оцени работата на съдийството.

Двата тима са на съседни места в класирането. „Берое“ заема 4-та позиция с актив от 23 т., а гостите от София са 3-ти с 28 пункта. В последните си 5 шампионатни двубоя „Берое“ записа 3 победи и 2 равенства, а „червените“ са с 4 победи и една загуба. Водещ голмайстор за сезона до този момент  за „зелените“ е Мартин Камбуров със 7 попадения, а за противника е Мауридес с 6 гола.

С този двубой приключва първото завъртане на срещите между отборите в шампионата.