Има ли шанс вече Ел Маестро?

1
cska 6
Снимка: cska.bg
- -

След канонадата от критики към треньора на ЦСКА-София, за него видимо е настъпило време на истината. Той получи голям кредит на доверие през лятото, бе приет много добре от медии и фенове, но часовникът му вече тиктака. В следващите мачове ЦСКА-София трябва да постигне победи, да покаже израстване и да убеди, че върви по правия път. Особено важен е мачът с Лудогорец в София в началото на декември. Ако той бъде изтърван Ел Маестро си заминава със сигурност. Ако разбира се, не се стигне и до по-ранна раздяла с оглед неговото поведение и представянето на тима.

Той трябва да бъде особено внимателен, да преценя много добре как да постъпи, защото вече ходи по тънък лед, който всеки момент може да се счупи.

Има ли вече шанс Ел Маестро? Все още да, но вече много минимален. Трябва да постигне наистина солиден растеж и резултати до края на есента, да спре да говори като остроумно юпи след мачовете и да изведе отбора на реален победен път. Дали това ще стане, ще се види скоро. А, Маестрото може да получи шут в задните части още и след гостуването на Локомотив Пловдив. Напрежението в лагера на червените е доста сериозно, а точката на кипене е близо. Босът на клуба Гриша Ганчев все още не е казал тежката си дума, но запознати с неговия нрав са категорични, че при нова издънка Нестор ще си стяга куфарите…..

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Анонимен
Анонимен
5 години по-рано

Като прочета „преценя“ и започва да ми се повръща от провинциалното изкривяване на езика ни, а уж сте журналисти!