Лошото вече е зад защитник на ЦСКА-София

0
jeferson
- -

Бразилската медия Zero Honra обърна специално внимание на левия бек на ЦСКА-София Жеферсон. Колегите съобщават, че бившият национал на Бразилия се е завърнал в игра след операция и дълго възстановяване.

„Най-после левият бек Жеферсон има добри новини през този сезон. Той се завърна на терена и отново пое ролята на титуляр в ЦСКА. През август Жеферсон получи сериозна контузия в дясното бедро, но след операция и процедури в Щутгарт е напълно здрав. Лошото вече е зад гърба на Жеферсон. 24-годишният ляв бек опитва да даде нов тласък на кариерата си в Европа, след като загуби мястото си в Интернасионал Порто Алегре. Бившият му клуб все още държи 25% от правата му и ще получи този процент при бъдеща негова продажба. Жеферсон впечатли с изявите си в Интернасионал през 2015 г., като дори стигна до повиквателна за националния отбор на Бразилия за турнира Копа Америка“, отбелязва Zero Honra.

Жеферсон вече има 17 мача за ЦСКА-София в елита, като записа още 2 за купата и 4 в Лига Европа. Срещу Витоша утре от 17:45 часа той ще започне като титуляр за трети пореден път. Бразилецът беше по 90 минути на терена срещу бистричани за купата (3:1) и Локо Пд за първенство (1:0).