Славия вдига Георги Петков за ЦСКА-София, Заги: С него имаме друг облик

0
levski slaviq 223
- -

Лекарският екип на Славия прави всичко възможно да вдигне за днешното домакинство на ЦСКА-София своя лидер и капитан Георги Петков. След като игра 2 мача за националните само в рамките на 3 дни, ветеранът бе получил почивка за двубоя с Витоша (Бистрица). На неговото място започна младият Антонис Стерякис, а „белите“ паднаха с 0:1 от „тигрите“.

„Много се надяваме Георги Петков да е на линия за мача с ЦСКА. Това обаче ще се реши буквално преди срещата. Петков е нашият лидер. С него на вратата целият ни отбор има друг облик“, коментира пред „Меридиан Мач“ треньорът на Славия Златомир Загорчич. „Предстои ни ужасно труден мач. За мен ЦСКА е сред най-силните отбори в България. Те преследват титлата и ще направят всичко възможно да ни победят. Защитата им е много силна, но и атаката също. Целта ни е да им вкараме гол и да не допускаме такъв. Тогава ще сме си свършили работата“, добави бившият български национал.

„За съжаление имаме проблеми с контузии. Отново няма да мога да използвам Андреа Христов, който е с проблеми. Надявам се обаче всички да дадат най-доброто от себе си и да прекъснем негативната серия в този мач с ЦСКА“, завърши специалистът.