Косъма: Можем да се преборим с Англия и Чехия! Винаги съм насреща за България (ВИДЕО)

0
- -

Българският нападател Ивайло Димитров, който в момента е част от арменския Аратат, заяви, че България може да се справи с конкуренцията на Англия и Чехия и да се класира за Европейското първенство през 2020 година.

Футболистът сподели, че винаги ще е насреща, ако получи повиквателна.

„Давам всичко от себе си. Правя каквото мога на терена. Надявам се трудът ми да бъде възнаграден и съм насреща винаги за националния отбор. Това е чест. Групата ни е тежка, но мисля, че с игрите, които показахме в Лигата на нациите, няма да отстъпим по нищо на тези отбори и аз лично се надявам на едно добро представяне. Можем да се преборим с Англия и Чехия и да се класираме за Евро 2020“, сподели Косъма пред „Нова телевизия“.

Златомир Загорчич и Георги Петков са сред основните фаворити за спечелването на Треньор и Футболист на годината, като бившият играч на Славия е на мнение, че те заслужават тези признания.

„Разбира се, те са едни от основните фаворити. В тези класации се гледат успехите на състезателите в клубовете им. Със Славия успяха да спечелят Купата на България. Петков подобри много рекорди, така че е реално да спечелят“, завърши нападателят.