ЦСКА-София с мощна подкрепа на „Тича“

0
- -

ЦСКА-София ще получи много сериозна подкрепа от трибуните срещу Черно море утре. По традиция червените имат доста свои привърженици във визитите на „Тича“, пише „Тема спорт“. За двубоя в събота ще пътуват фенове от целия Североизточен регион. От София също ще дойдат немалко привърженици, като билети ще се продават във фен-магазина на „Армията“ днес до 17:00 часа. В деня на мача касите отварят в 12:00. Цената на всички билети е 6 лева.

При последното си гостуване на „Тича“, ЦСКА-София беше подкрепян мощно от 3000 свои фенове. Срещата бе през септември 2017 г. и червените победиха с късен гол на Фернандо Каранга, който взриви трибуните. Треньорът на Черно море Георги Иванов-Гонзо пък гледаше шокирано от пистата.

Времето за сезона ще е доста добро, като утре във Варна се очаква температура около 9 градуса и слънце. Феновете на ЦСКА-София ще направят и шествие през морската столица. Събирането започва в 13:00 часа на „Червения площад“. Потеглянето към стадиона е в 13:30. А двубоят стартира в 15:00.