Арда без двама срещу Литекс (ВИДЕО)

0
960 600 arda 1
- -

С отлично настроение сред футболистите на Арда премина и последната им тренировка, преди първия домакинския мач за полусезона срещу Литекс. Предстоящият двубой е от 18-ти кръг на Втора лига.

Всички играчи взеха участие в заниманието, ръководено от наставника Стойчо Стоев, с изключение на Деян Лозев, който е с лека травма. Срещата със сигурност ще пропуснат Даниел Васев, който лекува контузия и Архан Исуф, поради натрупани жълти картони.

Мачът срещу Литекс е утре (23 февруари) от 14.30 часа на Арена Арда.

Всички зрители, закупили си билет за дербито ще участват в томбола, организирана от ръководството на ПФК Арда. В почивката на футболната среща ще бъде изтеглена специалната награда, а печелившият ще бъде определен чрез единен идентификационен номер, който се намира на гърба на билета. Фен на Арда ще си тръгне със смарт телефон SAMSUNG от Vivacom.

За да участвате в томболата по време на срещата между Арда и Литекс е необходимо да съхранявате своите билети.

Паралелно с това, всеки закупил билет за сектор А ЛОЖА ( под козирката) ще получи безплатен календар на ПФК Арда за 2019-та година, а за всички останали сектори календарът струва 1 лев.

Припомняме, че утре билети могат да се купят от 09:00 часа до края на първото полувреме. Ще се продават и различни артикули, с емблемата на ПФК Арда – фланелки в два цвята ( бял и син ), четири вида шалове с надписи, като спортните екипи и якетата са с ограничени размери.

Арда се стреми да намали разликата във временното класиране, за това от ръководството на клуба вярват в мощната подкрепа на феновете.