ЦСКА-София остана без отбор след дербито

0
levski cska paulinio
- -

ЦСКА-София даде 4 жертви в дербито с Левски. Едвин Джеси получи директен червен картон и ще бъде наказан поне за една среща. Божидар Чорбаджийски също е аут за следващия двубой – домакинството срещу Септември на 2 март (събота). Бранителят си изпусна нервите и си изпроси абсолютно ненужно 5-и жълт картон. Правата му ще бъдат спрени за един мач. Чорбаджийски бе санкциониран заради бурна реакция срещу рефера.

Армейците са и с двама контузени, които едва ли ще играят в събота. Евандро и Бодуров бяха заменени принудително съответно през първото и второто полувреме. И двамата получиха разтежения, като червените се надяват травмите да не са сериозни. Днес се очаква повече конкретика около тяхното състояние, но вероятността да са на линия за събота не е голяма.

Извън групата за дербито останаха също вторият вратар Данте Стипица (счупен пръст на ръката) и Стойчо Атанасов. Бранителят е отпаднал в последния момент също заради контузия. За двубоя със Септември се завръща Кристиян Малинов, който изтърпя наказание в дербито.

Защитата на ЦСКА-София ще бъде сериозно прекроена. Отдясно отново ще стартира Турицов, а в центъра се очертава да действат Перейра и Антов, ако Бодуров не се възстанови. Отляво пък ще е Бикел, който игра в тази зона при загубата от Черно море в първия пролетен кръг.

Малинов ще заеме позицията пред защитата. Ляво крило вместо Евандро пък ще е Енрике. В случай че Евандро не попадне в групата за Септември, сред 18-те ще се завърне Мауридес. Той не бе в сметките на Любо Пенев на „Тича“ и вчера заради липса на европейски паспорт.