ЦСКА-София влезе в омагьосан кръг на оправданията! А Любо е просто кръг

1
liuboslav penev
Снимка: cska.bg
- -

ЦСКА-София отново разочарова. Иска се талант, за да загубиш второ дерби с Левски поред с автогол. А на всичкото отгоре, и двата мача бяха равностойни. В двубоя през есента десният защитник Борис Секулич го отнесе заради загубата, сега същото ще се случи с друг краен защитник – Стивън Перейра. След дербито пак започна да се говори, че ЦСКА-София има нужда от селекция, трябва време за протичащата промяна, всички са срещу клуба и всякакви подобни неща, превърнали се в рутинни в последно време.

Истината е, че ЦСКА-София влезе в омагьосан кръг на оправданията. Видиш ли на „Българска армия“ се работело свръх професионално, но всички пречели на клуба. Колко удобно, айде стига вече. По-интересното е, че Любо Пенев разкри този „заговор“ само за няколко дни. Той пое ЦСКА-София малко преди подновяването на сезона, а усетил, че нещата не са много добре, побърза да се оправдае по стандартния начин – всички са срещу нас. Колко прозаично! Дойде тежката загуба на „Тича“, след която Пенев само обясни, че отборът му е играл много добре, което си беше тотална неистина. Три дни по-късно, очевидно усетил, че обясненията му за загубата са били леко комични, той реши да смени политиката и обвини за загубата от Черно море съдията и БФС. Сега Любо говореше за футбол след поражението от Левски, твърдейки, че отборът му е играл добре. Няма да е изненада, ако днес или утре имаме ново изригване срещу съдиите и БФС.

Истината е, че Любо Пенев отлично допълва този омагьосан кръг на „Армията“. Допълва го със собствената си ипотекирана стойност, която също клони към кръг… ЦСКА-София се нуждае от истински треньор, а не от някакъв говорител на крайните фенове, който обича да е недоволен от всичко и всички, за да оправдае собствената си несъстоятелност.

Христо Горгиев/ „Меридиан мач“penev

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
иванов
иванов
5 години по-рано

И трите водещи отбора в националното първенство са в слаба форма.И Лудогорец, и ЦСКА, и Левски.Причини много, не само треньорите трябва са отгворни за това.Но това не означава, че съдийството може да бъде всякакво. А то наистина беше безобразно. И на двата домакински мача на Черно море. И на домакински мач на Левски И на дербито в София. Съдийството е безобразно слабо!Защото грешките, които се допуснаха, повлияха сериозно на резултатите от тези двубои. А зад тези грешки могат да стоят нагласи за необективно съдийство, тоест да не са грешки, а преднамерено неприлагане на правилата на футболната игра.