Страх от ексцесии за Черно море – ЦСКА

0
- -

Страх от ексцесии на мача между Чер­но море и ЦСКА-София тресе поли­цията във Варна и Каварна. Постове

[sociallocker id=5830]

на униформени ще има на много места по 70-километровия път между Варна и Ка­варна. Терените за паркиране около ста­диона са ограничени и полицаите са се видели в чудо как ще опазят собственос­тта на хората при евентуални ексцесии и как ще попречат на феновете на двата отбора да влязат в контакт.

От Черно море ве­че обявиха, че са да­ли необходимия брой билети за при­вържениците на ЦСКА-София, а феновете на „моряци­те“ могат вече да си ги купуват от канце­лариите на стадион „Тича“, а още в 09,00 часа в деня на мача ще бъдат пус­нати в продажба на касите на стадиона.

Цената на талоните за всички сектори е 4 лева. Междувремен­но ръководството на Черно море е на път да предложи договор на защитника от Кот д’Ивоар Али Ваномо Бамба, който кара проби на „Тича“. Иг­ралият във Франция бранител пристигна във Варна във втор­ник и веднага стар­тира подготовка с „моряците“. Иначе футболистът за пос­ледно е играл за ти­ма на Серен, който от този сезон се със­тезава в Първа ама-тьорска дивизия на Белгия. Там записва 23 мача и 2 гола. В досегашната си ка­риера се е подвиза­вал предимно във втородивизионни от­бори.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]