„Старите кучета“ отказали да свирят Левски – Лудогорец? Съдията на мача с 1 дерби в кариерата си

0
- -

БФС изненадващо даде дербито Левски – Лудогорец на неосооено популярния рефер Драгомир Драганов. Негови асистенти в неделя на „Герена“ ще бъдат Димо Вълчев и Красимир Атанасов. Драганов до момента е ръководил само една дерби в родния футбол – Лудогорец – ЦСКА-София през есента на 2017 година. Тогава „червените“ записаха единствената си победа в Разград за първенство. „Меридиан Мач“ научи от сигурен източник в Съдийската комисия, че до назначението на Драгомир Драганов се е стигнало, след като нито един от опитните рефери не е искал да ръководи мача.

Интересно е и назначението на Никола Попов за съдия на Етър – ЦСКА-София. Припомняме, че този рефер поряза брутално Лудогорец при визитата на шампионите на „Тича“, завършила с поражение. Синът на изпълнителния директор на БФС – Антон Попов, отмени чист гол на „орлите“ във вратата на Черно море и не даде очевадна дузпа в тяхна полза.

Прави впечатление, че Станислав Тодоров не фигурира в нарядите за предстоящите мачове нито в Първа лига, нито във Втора, дори го няма и в първенствата при юношите. Припомняме, че той отнесе много критики от лагера на Славия, след като Левски победи „белите“ с 3:0 предния кръг.