Стойчо Стоев няма да пипа много състава, капитанът виси

0
stoicho stoev ludogorets
- -

Вчера Лудогорец проведе последната си тренировка в Разград преди гостуването на Левски. Сблъсъкът на „Герена“ е утре от 17:30 часа и ще бъде предаван пряко по Диема спорт. Това бе едва второто занимание на Стойчо Стоев с отбора. Той бе назначен официално за старши треньор на тима в четвъртък, а в щаба му влезе и Антони Здравков, който до миналия кръг водеше тима.

Днес Лудогорец ще проведе едно занимание в столицата. За мача с Левски не се очаква Стойчо Стоев да прави някакви генерални промени по състава или тактиката на отбора. Почти сигурно сред титулярите ще се завърне Сисиньо. Бразилският десен бек получи травма при успеха с 2:0 над Ботев Враца в миналия кръг, но вече е напълно излекуван.

Ще е интересно да се види как Стоев ще процедира с полския национал Яцек Горалски и Вандерсон. Двамата бяха извадени не само от стартовия състав, но и от групата за предишната среща. Най-вероятно двамата ще тръгнат за София, а няма да е и толкова голяма изненада, ако се завърнат в единайсеторката.

Възстановяването на капитана Дяков от контузия в коляното върви добре, но почти сигурно дефанзивният халф няма да може да започне като титуляр на „Герена“.