СЕНЗАЦИОННО: Ел Маестро още е треньор на ЦСКА-София! Развърта клуба за огромна неустойка

0
nestor el maestro
Снимка: cska.bg
- -

Нестор Ел Маестро продължава да върти ЦСКА-София. Сърбинът все още е старши треньор на тима по документи, след като отказва да разтрогне договора си, настоявайки за огромно обезщетение за предсрочното му прекратяване, пише „Меридиан мач“. Поради тази причина Любо Пенев вече около месец се води помощник-треньор, което в един момент може да създаде солидни проблеми за клуба. Ето какво каза Пенев по този казус:

„Мисля, че не е толкова важно. Стояне (б.р. – Стоян Петков, който е в международния отдел на клуба), как вървят нещата?! Не знаем. Изчакваме. Не ме притеснява този бадж. Това е най-малкият ми проблем. Този казус ще бъде решен рано или късно“, обясни Пенев.

Той се закани, че ЦСКА-София ще заличи разликата с Лудогорец в класирането. „Тренировките преминават на едно много добро ниво, а атмосферата в съблекалнята е перфектна. Добре съм запознат с моментното състояние на Берое, но мен най-вече ме интересува какво се случва в нашия отбор. Единственият, който със сигурност отпада от групата, е Жеферсон“, каза Пенев.

„Всички отбори и печелят, и губят точки. Да, разликата с Лудогорец е по-малка отпреди няколко кръга, но нашата идея е изцяло да я заличим. За мен лично нищо не е решено“, добави той.