Заради издънките с Дания, затягат мерките за сигурност на Косово – България

0
kosovo 1
- -

Футболната федерация на Косово обяви, че затяга мер­ките за сигур­ност за квалификацията с България. Срещата е днес от 21,45 часа. Причината за това са издънките по време на контролата с Дания. Тогава фен нахлу на игрището и прегърна Кристиян Ериксен в опит да му измъкне фланелката. Послед­ваха още няколко подобни опита. Такива из­яви ще струват скъ­по на косоварите, ако се повторят срещу на­шите.

От федерация­та предупредиха запаляковците, че този път няма да позволят на трибуните на ста­дион „Фадил Вокри“ да влизат хора без би­лети. Няма да се до­пускат и възрастни с деца, ако притежават само един пропуск. Този път ще бъде аб­солютно забранено ся­дането и стоенето по стълбите. Освен това бе забранено вкарва­нето на всякакви хра­ни на стадиона. В това число попаднаха дори и семки, чипс, фъстъци и други ядки.

Косоварите се пох­валиха, че феновете са разграбили 12 000 билета от онлайн про­дажбата. Капацитетът на „Фадил Вокри“ е 13 500 души. Запалянков­ците обаче трябва да покажат разпечатани документи, на които ясно се вижда, че са извършили сделката. Тези с бледи или раз­мазани няма да бъдат пускани на трибуните.