Европейска титла по кикбокс за професионалисти за първи път в България

0
- -

Дворецът на културата и спорта гр. Варна ще бъде домакин на най-мащабното събитие на годината. На

[sociallocker id=5830]

10.03.2017 г. в 19:30ч. на едно място ще бъдат събрани Световни и Европейски шампиони. Организаторът Ивент Мениджмънт съвместно с Българска конфедерация по кикбокс и муай тай са ни приготвили невиждано до момента бойно шоу на Световно ниво.

МЕЙН ИВЕНТА НА ПРО ФАЙТ 7 ЕВРОПЕЙСКА ТИТЛА ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ДОМАКИНСТВО В БЪЛГАРИЯ

Една от най-оспорваните битки на Ultimate Pro Fight VII – тази за Европейска титла в стил К1в категория до 71кг. при професионалистите ще се води от настоящия Европейски шампион при аматьорите варненецът  Богдан Шумаров и далеч по опитния и титулуван професионален боец от Португалия Жил Силва. Освен Европейски шампион Богдан е и Световен шампион за кадети през 2014г. многократен Републикански и няколкократен шампион на Про файт.Най-голямата световна организация по кикбокс WAKO предоставя тази възможност на България. За първи път на родна земя ще се проведе такава среща в професионалния кикбокс от такъв ранг. Поради огромният интерес от страна на феновете на бойните спортове това ще се състои именно на 10.03.2017г. в Двореца на културата и спорта гр. Варна. Българският боец с лъвско сърце ще защитава честа на страната ни в най-тежкия стил на кикбокса пред погледа на над 5000 души в залата и с подкрепата на стотици хиляди фенове на бойните спортове.

Срещата ще бъде в 5 рунда по 3 минути по правилата на най-тежкия и атрактивен стил в кикбокса К1.

ШАМПИОН ПО ММА СРЕЩУ МУАЙ ТАЙ БОЕЦ

Следващият двубой ще се състои между двама огромни бойци в буквалния и преносен смисъл на думата. Христо Йорданов ще излезе срещу Андриян Димитров.

И двамата състезатели имат записани победи в професионалния кикбокс и са част от визитката на веригата Про файт.

Христо Йорданов медалист по бойно самбо, шампион по джудо, шампион по санда, шампион по аматьорски ММА , шампион по професионален ММА,и две победи в профайт на кикбокс.Той е човекът, който не се притеснява да излезе на ринга срещу всеки и за него двубоите са един истински купон.

 Андриян Димитров – млад перспективен състезател с огромно желание за победа, дух на войн, инстинкт на ловец и телосложение на исполин. Готов на всичко в името на победата.

БРАНКО БАБАЧЕВ СРЕЩУ ЕДУАРД АЛЕКСАНЯН

Един от най-големите и обещаващи таланти на българския ММА и кикбокс Бранко Бабачев за пореден път ще доказва, че е сред най-добрите бойци в страната.

Освен двубоите си в ММА и кикбокса той има зад гърба си профи боксови срещи и няколко отличия от държавните първенства по Бойно самбо. Това ще е последна контрола преди големия сблъсък на Бранко с Деян Топалски, за това той ще даде най-доброто от себе си.

В отсрещния ъгъл е Едуард Алексанян. Родом от Варна, многократен републикански шампион. С актив от 4 професионални срещи. Държавен шампион по муай тай, шампион по кикбокс рингови стилове и шинкиокушин. През декември той взе зелен (4кю) колан по карате шинкиокушин. Алексанян е един от перспективните състезатели на града.

Тази битка се очаква да бъде една от най-оспорваните на Ultimate Pro Fight 7. Ще се срещнат двама опитни състезатели, единият не знае какво е това да се откажеш по пътя към върха, а другия не познава загубата !

ДРАГОМИР ЙОРДАНОВ СРЕЩУ КИРИЛ ИВАНОВ

Своят дебют в профи кикбокса по правилника К1 ще направи Драгомир Йорданов – Републикански шампион и Вицешампион за аматьори по ММА. Ето и неговата кратка, но изчерпателна статистика 10:2. В професионален план зад гърба си има 7 победи и 2 загуби. Талантлив и агресивен състезател. Един от най-харесваните и атрактивни ММА бойци. Негов опонент ще бъде Кирил Иванов. Добре познат дългогодишен състезател от средите на кикбокса Републикански шампион по кикбокс в стил лоу кик и Републикански шампион по муай тай през 2015г. С няколко професионални срещи зад гърба си.
Не се знае, кой ще надвие, но едно е сигурно – ще има БОЙ !

ДВАМА СВЕТОВНИ ШАМПИОНИ ПО КИКБОКС НА ULTIMATE PRO FIGHT 7

Световния шампион по кикбокс от България на WAKO за 2015г. Александър Петров излиза срещу Никос Цоцос от Гърция – Световен Шампион на WKN за 2015 най-добър боец на Гърция за 2015, многократен шампион на Гърция най-добър боец за 2016, без конкуренция в Гърция с актив от 10 професионални мача и нито една загуба 7 нокаута.

АТАНАС БОЖИЛОВ СРЕЩУ ЖУЛИЯН ЖЕЛЕВ

Един от най-обичаните и технични състезатели на град Бургас Атанас Божилов (Наката) ще се изправи срещу варненецът Жулиян Желев. Божилов е известен с перфектната си техника, доблест и поведение на истински самурай.  Европейски вицешампион по кикбокс, многократен медалист от международни състезания и многократен Републикански шампион. Неговият съперник Жулиен е един от най-устремените файтъри с безкомпромисна сила на ударите и зрелищно водене на боя от пърия удар на гонга до края на срещата. Републикански шампион по кикбокс и медалист от международни форуми.

Освен основните двубои организаторите са предвидили и два подгряващи мача при по-младите и атрактивни състезатели. Първият е между Деян Галинов (The Beast),който  ще излезе срещу Александър Чакъров (Чъки). Вторият мач е на Денислав Димитров и Михаел Пенчев.

Билети могат да се закупят на касите на Двореца на културата и спорта и в мрежата на тикетпортал с цени от 10 и 20лв.

 http://www.ticketportal.bg/predstavenie_javisko_view.asp….

За тези, които искат да се насладят от първия ред в приятна компания са предвидени и ВИП маси. Телефон за резервации 0896 236668.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]