Несебър Шокблейз представя състезателите, с които ще преследва титли и през новия сезон

0
- -

Ръководството на колоездачен клуб Несебър Шокблейз ще даде първа официална пресконференция на

[sociallocker id=5830]

отбора за новия сезон. Срещата ще се състои на 23-ти февруари от 17 часа в експозиционен център „Флора“, зала 4. Клубът ще представи съставите, с които ще преследва титли и през 2017-та година, като особено внимание ще привлече професионалния тим Nessebar Shockblaze, в редиците на който е победителят от Обиколката на България за 2015-а година Стефан Христов.

Освен запознаване със състезателите на клуба, на срещата ще бъде показан и вече готовият календар за юбилейното 5-то издание на „Черноморска колоездачна лига СПРИНТ“. Директор на веригата състезания е колоездачът на столетието, бургазлията Димо Ангелов, който със своя опит на световната сцена и името, което е изградил през годините допринесе и за развитието на най-мащабната серия от състезания по колоездене в България.

Черноморската лига както всяка година е насочена към юношите, като през 2017-та година в общо 11 надпревари ще се изправят най-добрите подрастващи колоездачи в страната. В края на изминалия сезон пък за пръв път се направи анкета „Колоездач на годината“, резултатите от която ще бъдат оповестени именно на пресконференцията, когато ще бъдат наградени и победителите.

За финал ръководството на КК Несебър са подготвили и коктейл за всички гости на събитието. Официални такива ще има и от общините домакини на стартовете от Черноморската колоездачна лига като Несебър, Поморие и Бургас.

Събитието отново ще прикове вниманието на колоездачната и спортната общественост.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]