Сашо Станков: Няма протоколни мачове! Не сме започнали преговори за нови договори

0
aleksandar stankov hristo bonev
- -

Съветникът в Локомотив Пловдив Александър Станков заяви, че въпреки успеха с 4:0 над Септември София в първия мач днес тимът не трябва да е спокоен, а да играе все едно е 0:0.

„Протоколни мачове няма. Въпреки резултата, който ни дава по-голямо спокойствие, трябва да подходим много сериозно към реванша. Все пак още не сме сигурни, че продължаваме. Няма спокойствие. Топка е, всичко може да се случи. Всяка победа носи увереност и самочувствие, а и Септември не са никак лош отбор. Видяхте как обърнаха Славия в последния кръг“, сподели Станков пред „Тема Спорт“. Бившият наставник на черно-белите, който сега помага със съвети на треньорския щаб и ръководството, коментира и ситуацията с изтичащите договори на половината от титулярите.

„Още не сме започнали преговори за нови договори. Не е тайна, че на 5-6 играчи контрактите им изтичат с края на сезона, но докато не си свършим работата докрай, няма да говорим. Има много спекулации по тази тема, които целят да изнервят обстановката преди решителните срещи. Нито сме се отказали от някого, нито сме подписали с някого. Докато не приключи сезонът – купата и шампионатът, няма да водим разговори на тази тема“, категоричен бе Сашо Станков.

За това кой измежду ЦСКА-София и Ботев Пловдив би си избрал за съперника на Локомотив във финала на 15 май той бе лаконичен: „Няма да е коректно от моя страна да казвам кой искам за финала – ЦСКА или Ботев Пловдив. И срещу двата тима ще ни е много трудно, но нека ние първо да си свършим работата докрай“.

Домакините от Септември пък отделиха част от сектор Г за феновете на гостите. Цената на билетите е 10 лева.