Г-н Ганчев, вадете парите

3
- -

ЦСКА-София за поредна година ще изпусне титлата. Това показват нормалните анализи. Пет точки разлика от Лудогорец са много при тази фаза на надпреварата. Още повече, че се знае каква организация и потенциал имат зелените от Делиормана.

Мнозина червени фенове биха се запитали, какво щеше да е положението ако в отбора бяха Каранга и Десподов. С тях атаката на столичани със сигурност щеше да има много по-голяма мощ и резултатност. Нещо, което е проблем в момента. Видимо е, че тимът изпитва трудности при реализирането на голове. Инициатива има, положения се създават, но не се реализират. Това се видя и в последното дерби с Левски, както и в шампионатния мач с Лудогорец в Разград.

Босът на армейците Гриша Ганчев прибра солидна сума от продажбите на Каранга и Десподов. Според вътрешни данни става въпрос за 7- 8 милиона евро. Вярно е, че издръжката на клуба струва много пари, като също така бяха дадени и 8 милиона лева за емблемата на старото дружество. Вярно е, обаче, че за да се създаде силен отбор, който да е напълно равностоен и дори да превъзхожда Лудогорец са необходими инвестиции. Закупуването на поне двама силни офанзивни играчи е задължително. И това трябва да стане скоро. В противен случай и през следващия сезон титлата ще остане мираж. Така че, г-н Ганчев, вадете парите!

0 0 votes
Article Rating
3 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
петър
петър
5 години по-рано

За парите от ддс то ли говорите?

Геле
Геле
5 години по-рано

Срещу левски имахте 1 удар във вратата. Къде ги видя тия много положения? Жалки сте.

М13
М13
5 години по-рано

Ас ша ви издържам зашуту сум многу заможен чувек! Аплодисменти