Натирен от Чичо Венци: Няма да падна по-надолу от Славия! Никога не съм участвал в уговорки

0
levski slaviq 335
- -

Слабия обяви вчера официално и раздялата със защитника Тейнур Марем. Както е известно, след загубата от Септември Сф с 2:3 белите изгониха Марем, Онуоха и Ашковски. Ето какво каза първият в интервю за gol.bg.

„Гледам само напред и искам да продължа да се развивам и да остана в Първа лига. По мое мнение това са нормални неща във футбола и няма абсолютно нищо драматично поне за мен. В живота все пак и раздялата съществува. Не бих казал, че ми е много приятно в ситуацията. На терена не е един човек, а цели единадесет и в крайна сметка няма как всичко да зависи от теб. Приех обаче да разтрогна договора си, макар че имах контракт за още две години“, каза Марем.

„Изиграх доста мачове като титуляр в Славия и има отбори, които са оценили представянето ми. Още преди два дни получих няколко обаждания. Става въпрос и за отбори в Първа лига, и за отбори от Втора лига. Искам за момента да запазя имената
им в тайна. Силно се надявам да мога да остана тук в София, тъй като имам две деца и те вече започнаха да свикват с обстановката в столицата. Колкото и нескромно да звучи, аз си знам качествата и при всички положения няма да падна по-надолу от Славия“, каза бранителят.

Относно породилите се съмнения около мачовете с Дунав (3:5) и със Септември (2:3) той каза: „Това са глупости и аз никога не бих си омърсил името по този начин. Никога не съм участвал в каквито и да е уговорки и никога няма да участвам. Истината е, че и в двата мача отборът имаше тотален малшанс. Срещу Дунав не приличахме на себе си, това бе най-слабият ни мач от началото на сезона“, добави Марем.