Стяуа бутнали италианец към Левски

0
diego fabrini
- -

Диего Фабрини вече може да се смята за играч на Левски, категорично е румънското издание „Спорт“. Халфът, който има 1 мач за националния отбор на Италия, бе наблюдаван от „сините“ в няколко мача. Той се смята за най-добрият на своя пост в първенството на северната ни съседка.

„По всичко личи, че повече няма да го гледаме. През следващото първенство той ще радва феновете в българското“, твърди медията. Тя разкрива, че основен принос за това има Стяуа. През зимата Фабрини е бил предложен от Йоан Бекали на братовчед му Джиджи, който е бос на гранда от Букурещ. Другият Бекали обаче се отказал от тази възможност. Джиджи решил, че Фабрини няма да му свърши работа.

Интерес към Фабрини, който има и сериозен стаж на Острова, обявили и от Клуж. Халфът обаче отхвърлил това предложение и предпочел да остане в Ботошани до лятото. Скромният румънски тим обаче едва ли ще има възможност да го задържи.

В последните две седмици румънските медии завъртяха различни имена от местното първенство като евентуални нови попълнения за Левски. До този момент обаче Павел Колев призна единствено, че наистина има реален интерес към Фабрини.