Позор за шефовете на Иртиш! Предстои грозна раздяла с Херо

0
- -

Българският специалист Димитър Димитров на практика по документи все още е треньор на Иртиш Павлодар, макар че раздялата между двете страни се очаква да бъде официализирана в най-скоро време. Според местните издания Footboom.kz, Sports.kz и KazFootball.com, рокадата не е била особено приятна.

Неофициалните информации на тези медии е, че Херо и щабът му не са били допуснати до стадиона за мача с Жетису в сряда. Вследствие на това двубоят е бил ръководен от временния наставник Андрей Ненашев.

Очаква се в близките няколко дни цялата документация да бъде оформена и българският специалист да скъса отношенията си с Иртиш. Според изданията, вината за тази развръзка е изцяло на клубното ръководство, което се опитвало да прикрие ръководната си несъстоятелност, като си измие ръцете с треньора.

Както вече KotaSport.com информира, Херо е фаворит на ръководството на Левски за треньорския пост. Така предстоят любопитни дни, ако българският специалист прекрати под каквато и да е форма договора си с Иртиш. Другият голям претендент за треньорския пост на „Герена“ е Петър Хубчев.

Херо фаворит за Левски!

Шефовете на Иртиш не би трябвало да се гордеят с действията си спрямо българския специалист Димитър Димитров. Казахстанските медии съобщиха, че Херо и щабът му не са били допуснати до стадиона за мача с Жетису в сряда, въпреки че са имали желание да бъдат начело на тима. Вследствие на това двубоят е бил ръководен от временния наставник Андрей Ненашев. Димитров все още има действащ договор с клуба и съвсем логично се е явил на стадиона, за да води срещата. След като не е бил допуснат до стадиона, наглостта на шефовете на Иртиш продължила. Sportal.bg съобщава, че малко по-късно Херо е получил на пощата съобщение от ръководството, в което го питат защо не се е появил на мача.

Очевидно двете страни няма да се разделят приятелски.