Атанас Джамбазки пое Беласица

0
DJAMBAZKI
- -

Атанас Джамбазки ще бъде новият старши треньор на Беласица Петрич. Както е известно, през пролетния дял от първенството на ЮЗ трета лига след неуспешен старт на представителния петрички тим, се заговори за смяна на наставника, и това стана факт.

Иво Тренчев бе освободен след мача с Марек, завършил 0:0 на стадион Цар Самуил. От този момент мъжкият отбор се водеше от Иван Златински, подпомаган от Атанас Ласков. Това беше временен вариант, до завършване на първенството.

В това време управителят на ОФК Беласица Венко Папалюгов провеждаше разговори с различни футболни специалисти и накрая се спря на Атанас Джамбазки. В последния си разговор преди мача с Чавдар в Етрополе двамата са се разбрали по всички въпроси. Очаква се в близките дни новият наставник да бъде представен на мъжкия тим на Беласица.

Атанас Джамбазки е бивш български футболист и настоящ треньор по футбол. В кариерата си той е водил отборите на Славия (София) – два пъти като старши треньор и два пъти като помощник на Миодраг Йешич и Ратко Достанич, Миньор (Перник), Марек (Дупница ), Спортист (Своге), Монтана, Ботев (Враца), Кариана (Ерден), вкарвайки го без загуба от СЗ трета във втора лига.

Завършил е НСА, специалност „Футбол“. Притежава УЕФА про лиценз.