Левски вдигна мерника на Патрашку! „Сините“ пак остават без скаут?

0
bogdan patrashku 1
- -

Левски отново може да остане без скаут. „Сините“ са вдигнали мерника на Богдан Патрашку. Причината за това са разминаванията, които се получиха в селекцията на тима, пише „Меридиан Мач“. Както е известно, на „Герена“ отхвърлиха играчите, които им бяха предложени от мениджърската агенция на Йоан Бекали. Така те трябваше изцяло наново да търсят попълнения. Патрашку пък дойде на „Герена“ именно с протекциите на Бекали, който го похвали, че е работил отлично във фирмата му, докато бе в затвора. Според запознати бившият играч на Литекс е бил и изолиран от трансферите, които се правят в момента.

Очаква се на „Герена“ да търсят хора за това звено, което Петър Хубчев обяви за едно от най-важните в отбора. Треньорът бе категоричен, че Левски има нужда от хора, които да работят вече по зимната селекция. Освен това ще трябват и такива, които са се занимават само с изявите на съперниците у нас и чужбина.

„Сините“ до този момент си осигуриха четири нови попълнения, но не е тайна, че имат намерение да вземат поне още един нападател. В момента се водят разговори с набелязани играчи. Но нов таран едва ли ще се появи до края на подготовката в Австрия.

„Сините“ се прибират у нас в сряда. Преди това ще имат два ударни дни, които са свързани с контроли. В понеделник тимът ще се изправи срещу Тюркюджю Атаспор от Мюнхен, а след 24 часа е последната проверка. В нея „сините“ ще срещнат шампиона на Швейцария Йънг Бойс.

Освен от таран, Левски има нужда и още едно крило заради колебливите изяви на Паулиньо в последно време.