Преди Локомотив (Сф) – Поморие (вероятен състав)

0
- -

Поморие гостува на Локомотив (Сф) в мач от ХХ кръг на втора лига. Двубоят е от днес, от 15:30 часа на

[sociallocker id=5830]

стадион „Локомотив“ в кв. Надежда.

Възпитаниците на Малин Орачев се намират в неприятна серия след подновяването на шампионата. Освен че прекъснаха поредицата си от 6 последователни победи, те записаха 2 загуби от 2 мача през пролетния дял от надпреварата. Сега морският тима ще хвърли всички сили, за да прекъсне тази „черна” серия и да си тръгне с трите точки от София. За целта обаче, наставникът на тима ще трябва да се справи без няколко от основните си футболисти. Заради различни различни травми, от групата отпаднаха Кирил Георгиев, Станислав Жеков, Стефан Стаматов и Християн Казаков. Добрата новина е свързана със завръщането на Христо Лемперов, който изтърпя своето наказание.

„Очаквам много интересен и двуостър мач. Надявам се теренът да бъде в добро състояние, защото в София вали цял ден. Дано игрището не бъде наводнено. Трябва да покажем нашия характер, нашата игра. Отборът на Локомотив има психологическо предимство, тъй като влязоха много добре във втория дял от шампионата – с победа и „хикс“ срещу един от лидерите. Докато ние знаете по какъв ужасен начин започнахме – с две загуби. Така че е много важно за нашия отбор да покаже характера, който притежава, за да спечели ползи от този мач. А ползите са точки. Имаме проблеми с контузени състезатели. Но пък ще дадем шанс на останалите, които са здрави“, коментира за KotaSport.com наставникът на Поморие Малин Орачев.

Вероятен състав на Поморие: Д. Илиев, Д. Лозев, М. Василев, Г. Петков, Сл. Шопов, Хр. Лемперов, Ст. Дрянов, Б. Расим, М. Танев, Ив. Колев, Ахм. Ахмедов

Резерви: Д. Тодоров, Ант. Иванов, М. Коев, Ж. Илиев, Ж. Хаджиев, Ил. Шерденов, Ст. Ганев

Контузени: Ст. Стаматов, Хр. Казаков, К. Георгиев, Ст. Жеков

Наказани: Няма

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]