„Армейците“ вече се заканват на Лудогорец

0
- -

Феновете на ЦСКА отсега гледат към последния кръг от редовния сезон в Първа лига. Той ще изправи

[sociallocker id=5830]

червените срещу Лудогорец на „Армията“ на 1 април от 20:00 часа. Враж­дата между двата клуба е факт още от първия сезон на разградчани в елита, а с вре­мето се ожесточава все пове­че. Сега тя бе подновена, като първият залп бе даден от глав­ния мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов. По-рано през тази седмица той заяви, че се драз­ни много на „въниши факто­ри“, които помагали на Лудого­рец- „например съдийството“, посочи Стоилов. Той допълни, че „не сме поставени при ед­накви условия“, а също така ка­за, че чува слухове, според кои­то „г-н Домусчиев ще участва 8 търга за емблемата с клуб от А окръжна“.

Привържениците на ЦСКА също гледат с крайна не­приязън на съперника и му го­твят специално посрещане на 1 април. Събитието, което е създадено в социалната мрежа Facebook за двубоя, е под име: „ЦСКА – Лудогорец-Кренвирш“, с призив: „Да ги смачкаме!“. На­писаното подсказва и в каква насока ще бъде хореографията на армейците за двубоя…

До срещата с Лудогорец ЦСКА играе с Монтана днес, след това с Локо Пд на 18 март от 15:00 часа на „Лаута“, както и контрола, най-ве­роятно на 25-и. Тя обаче все още не е уредена, като се во­дят преговори с отбор, който червените са срещали в евротурнирите.

Източник: „Тема спорт“

Снимка: novsport.com

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]