Нов в Левски за сефте в групата

0
E1A2464
- -

Привлеченият това лято от Септември Асен Чандъров за първи път ще попадне в групата на сините през новия сезон, твърди „Тема спорт“. Той не бе в сметките на Петър Хубчев за първите два двубоя от първенството срещу Дунав (4:1) и Етър (0:0), както и от мачовете в Лига Европа срещу словашкия Ружомберок (2:0, 2:0) и кипърския АЕК Ларнака (0:3). Специалистът е решил да включи Чандъров в групата от 18 футболисти за домакинството на Ботев Пловдив в понеделник. Двубоят с канарчетата е от 18:45 часа и ще бъде предаван по Диема спорт.

Халфът бе наказан за първия кръг на първенството заради червения картон, който получи по време на баража за оставане в Първа лига срещу Арда (0:1). В двубоя с кърджалии Чандъров бе изгонен в продълженията на двубоя и получи наказание от един мач, което изтърпя в първия кръг, когато сините победиха Дунав в Русе с 4:1.

Не така стоеше ситуацията с друг привлечен от Септември футболист – Здравко Димитров. Крилото дори стартира като титуляр в последния кръг срещу Етър, а преди това взе участие и в двубоя с Ружомберок и онзи ден с АЕК Ларнака.

Попадането в групата на Чандъров се дължи и на факта, че Ивайло Найденов е болен.