В ЦСКА умуват за промени в ДЮШ

0
- -

Освен в първия от­бор, където е сигур­но, че след края на сезона ще бъде за­менен треньорът Стамен Белчев,

[sociallocker id=5830]

ро­кади се готвят и в ДЮШ на ЦСКА-София. Причината е, че шефовете на клуба не са много доволни от развитието на младите играчи. Почти всички гарни­тури са с момчета от академията на Литекс, която през го­дините създаде на­ционали като Георги Миланов, Симеон Славчев и Антон Недялков. Сега оба­че подобен талант няма или все още не е открит и макар и резултатите на отбо­рите да не са лоши, спортно-техническо­то ръководство на ЦСКА-София възна­мерява да прибегне до рокади.

Не е изключено, ако няма някаква промяна, след края на настоящата кам­пания методистът на школата Митко Джо­ров да бъде сменен. По принцип човекът с най-голяма власт е мениджърът Стефан Яръмов, който се за­бърка в сериозен скандал след мач с Левски при 16-годишните. Яръмов, който водеше и ДЮШ на Литекс, нахлу на терена след срещата, за­почна да се кара на съдиите и направи опит да тушира един от реферите, показ­вайки му нагледно как са действали иг­рачите от школата на „сините“. Той оба­че може да е сигу­рен за поста си.

Фенове на ЦСКА се ядосват, че шко­лата не бе поверена на доказания в тази сфера Спас Джевизов, който вече рабо­ти за Лудогорец, или пък на Мето Деянов. Той е шеф на ДЮШ на ЦСКА 1948.

Източник: „Меридиан мач“

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]