Бойко Борисов присъства на възобновяването на строителните дейности на “Колежа“

0
- -

Премиерът Бойко Борисов присъства на възобновяването на строителните дейности на стадион „Христо Ботев“. На събитието бяха още областният управител Здравко Димитров, кметът на град Пловдив Иван Тотев и спортният министър Красен Кралев.

„Помогнахме на Арда. Сега пътувах до Пловдив, днес изпълнихме ангажимента си към Арда в Министерския съвет. На нас с Горанов ни е по-лесно да не даваме и предпочитаме, както се казва и да не взимаме. Смятам, че спокойно може да има една символична комисионна такса за клубовете в Пловдив от 100 лева – 1000 лева максимум“, заяви премиерът Борисов.

„Не мога да разделя отборите, нито това ни е целта – вие достатъчно се биете и се карате по стадионите. Така, както винаги, в Пловдив сме помагали, ще помогнем пак. Към строителите – Да се стягат, да работят. В цял свят собствениците на клубове правят стадионите. Но и ние ще помогнем, но видим ли, че се работи и стават нещата“, обяви Борисов.

„И на Ботев, и на Локо Пд ще помогнем. Желая да сте живи и здрави, на дербито да победи по-добрия. Но не се бийте, защото ние ще ви направим игрищата, не ги чупете после!“, каза още Борисов.