Синиша Михайлович бе изписан от болница

0
- -

Старши треньорът на Болоня Синиша Михайлович бе изписан от болницата, след като се подложи на химиотерапия за лечение на левкемия.

50-годишният специалист бе похвален за изключителния си кураж, след като посети първия двубой на тима от новия сезон в Серия А миналия уикенд независимо от здравословното си състояние. Сърбинът изгледа от резервната скамейка на „Марк‘Антонио Бентегоди“ равенството на Болоня с новака Верона, преди да се завърне обратно в болницата.

Михайлович завърши първата фаза от химиотерапията без усложнения, потвърдиха от болницата за италианската информационна агенция AGI. Изигралият 63 мача за Югославия може отново да е на пейката за първото домакинство на тима срещу СПАЛ в петък.

„Все още се нуждаем от няколко прегледа, но в този момент не мога да ги отхвърля“, заяви за AGI отговарящият за химиотерапията Микеле Каво.

Михайлович, който преди води и отборите на Милан и Спортинг Лисабон, бе обещал на играчите си, че ще бъде до тях за първия им мач от сезона.

„Агресивно е, но не е непобедимо“, обеща бившият национален селекционер на Сърбия, след като бе диагностициран с левкемия. Той пристигна по време на миналия сезон и изведе Болоня до завършек на 10-то място в Серия А след великолепна поредица от осем победи в 12 мача за тима.