Феновете на Черноморец зоват за подкрепа в дербито: Няма гелосани прически, скъпи коли и заплати! Има борба, воля за победа и себераздаване

4
- -

Фенклубът на Черноморец излезе с призив към „сините“ привържениците преди дербито с Марица. Ето какво написаха те, без редакторска намеса:

Акулите имат нужда от вас ! Забравете за дербитата на А група , забравете за скъпите телевизионни шоута на европейските лиги . Елате и се насладете на истински футбол от недрата на Бургаския залив. 100% местни момчета родени и израснали по улиците на нашият град , закърмени с бургаският дух се борят със зъби и нокти да върнат 100-годишния великан там където му е мястото.

Няма гелосани прически, няма скъпи коли и заплати . Има единствено борба, воля за победа и себераздаване до последен дъх.

Акулите имат нужда от вас, вземете децата, приятелите и комшиите и елате на стадион Черноморец да помогнем всички в битката. Да покажем , че морето не е до колене за разлика от Марица и акулите хапят страшно щом зад тях е тяхната публика.

Входът е с доброволни дарения, паркингът е безплатен и достатъчно голям , диджеят е на ниво . От нас се иска присъствие и силен глас.

Акулите ни зоват , нека заедно извървим пътя за да има какво да разказваме на деца и внуци.

0 0 votes
Article Rating
4 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
БбббБ
БбббБ
5 години по-рано

Ай , Акули

Bs crew
Bs crew
5 години по-рано
Reply to  БбббБ

Ай,Акулиии

Само акулите
Само акулите
5 години по-рано

Там сме

Пламен Михов
Пламен Михов
5 години по-рано

Това ми хареса много. Децата израснали в Бургас. Успех и Б група за клубът който ни отгледа и помогна да станем хора.