Ново 20: ЦСКА-София връща в отбора низвергнатите

0
Снимка: cska.bg
- -

Голямата драма в ЦСКА-София, свързана с Николай Бодуров и Рубен Пинто, е напът да приключи, твърди Блиц Спорт. Според колегите, след паузата на първенството двамата ще бъдат реабилитирани и ще ги видим отново в състава на „червените”. Те ще имат среща тези дни с треньорския щаб и ръководството на клуба от Борисовата градина, на която най-вероятно ще се вземе окончателно решение.

Очаква се Николай Бодуров да бъде на линия за гостуването на Ботев (Пловдив) на 14 септември. Ако не сред титулярите, той ще е в най-лошия случай на резервната скамейка.

Същото се отнася и с португалеца, но с едно условие. Съществува вероятност, макар и минимална, Пинто да бъде продаден. Не обаче в Западна Европа, където трансферният прозорец вече затвори.

ЦСКА-София изпитва въпиюща нужда от Бодуров в защита. Без него „червените” напоследък инкасират доста голове и завръщането му на терена ще заздрави най-невралгичната зона в „армейския” състав.

Припомняме, че капитанът на ЦСКА-София беше извикан в националния отбор от селекционера Красимир Балъков за предстоящите два мача – европейската квалификация с Англия на „Уембли” на 7 септември и контролата с Ейре в Дъблин на 10 септември.