Митов забива Бабатунде на пейката

0
- -

Треньорът на Лев­ски Николай Митов обмисля сериозни рокади в състава за днешния мач с Бо­тев (Пд). Той оста­на доволен от игра­та с Берое, но въп­реки това тимът му загуби, а това веро­ятно ще го накара да направи проме­ни.

На първо място той е притеснен от многото пропуски в атака. Въпреки че Бабатунде Адениджи е единственият истински таран в със­тава на Митов, той най-вероятно ще го остави на пейката след многото пропуски. Твърде ве­роятно е ата­ката да поведе Амаду Сукуна, който дойде през зи­мата на „Герена“. До    момента французи­нът се включва основно добре от пейката. Възможно е също та­ка, за да усили малко нападател­ната мощ, Митов да върне Ро­ман Прохазка в ролята на краен за­щитник, а Антонио Аниете да заеме по­зиция на фланга и по този начин да си върне титуляр­ната пози­ция.

На „Герена“ обмислят също така повторен дебют точно днес да направи Божидар Митрев. Вратарятсе завърна на пожар в Левски след контузията на Боян Йоргачевич, но откакто го направи неизменно е на пейката, а в мачовете с ЦСКА-София и Берое бе предпочетен Николай Кръстев. Той пази добре и в двете срещи, но въпреки това, за да бъде предпазен от голямото напрежение, може да остане резерва днес, а Митрев да усети от тръпката да играе отново на „Герена“. Под въпрос е и с какъв състав тимът ще играе в защита, като някой измежду Александров и Пиргов може да замени Лукин, но до последно ще се мисли по въпроса.

Източник: „Меридиан мач“

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК