Низвергнат в ЦСКА-София аут и за Ботев (Пд), друг се завръща

0
denis davidov
Снимка: cska.bg
- -

Офанзивният халф на ЦСКА-София Денис Давидов няма да попадне в групата за гостуването на Ботев Пд. Той беше сред 18-те за дербито с Левски, но не се включи в игра, пише „Тема спорт“. Руснакът попадна в списъка, тъй като друг от чужденците извън ЕС – Жеферсон, беше контузен. Сега обаче бразилецът се завръща в състава. Освен това Давидов имаше лични проблеми в паузата за националните отбори. Той се прибра по спешност до родината, тъй като дядо му е починал. Вчера Давидов се е завърнал в София, но пък е бил болен, което е още една причина да остане извън сметките.

Заради семейната трагедия руснакът не взе участие в контролата с Поморие, макар да беше планирано да играе. Преди двубоя Давидов се готвеше на пълни обороти.

В лазарета на ЦСКА-София е крилото Енрике Рафаел, който се подложи на терапия заради проблемите с коляното. Нападателят Томи Юрич пък още наваксва в кондиционно отношение.

В групата на армейците за визитата на Ботев Пд се очаква да се завърне Рубен Пинто, който бе помилван от Люпко Петрович и игра 72 минути срещу Поморие.