Дуо от Уулвърхемптън и нападател на линия за Локо (Пд) срещу Балкан

0
pomorie lokomotiv plovdiv 43
- -

Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович ще може да разчита на нападателя Анте Аралица за предстоящия 1/16-финал за Купата на България. Черно-белите, които са носители на трофея, започват защитата му в четвъртък, 26 септември, от 16:00 срещу Балкан Ботевград, пише „Тема спорт“. Двубоят ще бъде излъчван пряко по Диема спорт.

Балкан се намира на 13-о място в Югозападната Трета лига. Тимът има само една победа след 7 изиграни кръга, записал е и две равенства. Ботевградчани са с равен актив с 16-ия Надежда Доброславци, който е първият отбор под чертата.

Очакваше се Аралица да бъде на линия още за домакинството на Берое (3:0), но той не бе напълно възстановен. Зъб на нападателя бе опериран, а отделно от това той страдаше от мускулна травма.

На разположение на Бруно Акрапович ще бъдат и взетите от Уулвърхемптън Силвен Деслан и Джордан Греъм. Двамата бяха преотстъпени на черно-белите часове преди затварянето на трансферния прозорец у нас, но от „Лаута“ имаха проблем с картотекирането им. В крайна сметка те бяха уредени с права. Това разкри Бруно Акрапович. Така те ще могат да дебютират срещу Балкан Ботевград.