Днес става ясно за откриването на „синия“ музей

0
muzei levski
- -

Днес в залата за пресконференция в сектор В на „Герена“ ще бъде оповестена датата и часът за откриването на музея на Левски. Брифингът е с начален час 12:00 и на него ще присъстват председателят на „Сини сърца“ Илия Христов и главният дизайнер Борислава Кръстева.

В същото време от Левски обявиха нова кампания, която ще се провежда на „Герена“. „Левскари, от предстоящия тази събота, 28.09, мач срещу Ботев Враца ПфК Левски и Тръст „Синя България“ стартират нова кампания, обърната изцяло към децата. Преди всеки домакински двубой на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“ ще се провеждат срещи с малките привърженици, а акцент в тях ще бъде образованието. Срещите ще са насочени към деца до 12-годишна възраст и ще протичат в рамките на до 45 мин, така че да им бъде забавно, приятно и комфортно“, написаха от клуба.

„Учи с Левски“ ще стартира тази събота от 17:30 часа, а сборният пункт ще е пред общежитието на ДЮШ. Гост на първата среща ще е изпълнителният директор на клуба Павел Колев – темата, по която ще се говори, е създаването на Левски и първите години от неговото съществуване.