Люпко няма да пипа 11-те в трети пореден шампионатен мач

0
liupko petrovich
- -

ЦСКА-София ще излезе с еднаква единайсеторка в трета поредна шампионатна среща. Очаква се Люпко Петрович да не прави промени от победите над Ботев Пд (1:0) и Царско село (3:0) и да се довери на същия състав.

Както самият Люпко вече обяви, под рамката ще продължи да е бразилецът Бусато, който не допусна гол в последните 3 срещи. Той измести Черниаускас след паузата за националните отбори. В отбрана ляв бек отново ще е Мазику, Турицов ще е отдясно, а Занев и Албентоса ще си партнират в центъра, пише „Тема спорт“. Преди двубоя за купата с Локо ГО (3:0) Занев е имал леки здравословни проблеми и не пътува за Горна Оряховица. Той обаче вече е напълно здрав и няма проблем да стартира.

В средата на терена Люпко Петрович отново ще се довери на двойката Малинов-Бикел. Двамата са сред най-постоянните и солидни в изявите си играчи през този сезон. А Бикел беше успешен и като десен бек, на която позиция записа няколко срещи.

В офанзивен план Люпко отново ще заложи на Кери и Отабор по фланговете. В последно време Кери влезе във форма, като е с 5 асистенции в последните 4 мача. Отабор все още не може да убеди, но явно се ползва с доверие от Петрович, който го пусна като титуляр в 4 последователни срещи-с Левски, Ботев Пд, Царско село и Локо ГО. На върха на атаката ще действат Coy и Евандро. Евентуална промяна, извън неочакван здравословен проблем, би могла да настъпи единствено с включването на Тиаго сред 11-те. Португалецът може да замени Отабор, при което Кери и Евандро ще атакуват по фланговете, а Coy ще е сам в предни позиции.

Двубоя с Берое със сигурност пропускат Енрике и Юрич. Бразилското крило най-вероятно ще е аут до края на годината заради тежка контузия в коляното. Австралийският таран пък все още не е в достатъчно добра кондиция.