Погба до последно виси за дербито Манчестър Юнайтед – Арсенал

0
Paul Pogba
- -

Пол Погба е изправен пред късен фитнес тест преди двубоя на Манчестър Юнайтед срещу Арсенал от Висшата лига в понеделник вечерта, заяви мениджърът на „червените дяволи“ Оле Гунар Солскяер.

Френският национал се завърна сред титулярите на Юнайтед в мача за купата на Лигата срещу Рочдейл в сряда. Халфът имаше контузия в глезена, която му попречи да играе близо месец, а сега проблемът със здравето на Погба е възобновен.

„Погба завърши мача, но получи удар в глезена. Участието му срещу Арсенал остава под въпрос. Това е положението“, коментира норвежкият специалист пред медиите в Англия.

Солскяер потвърди, че нападателите Антони Марсиал и Маркъс Рашфорд са контузени и няма да играят на 30 септември срещу лондончани, но защитникът Люк Шоу отново тренира със своите съотборници.

„Не съм сигурен, че Марсиал и Рашфорд ще бъдат в състава, това е част от играта. Работим с това, което имаме. Шоу тренира в петък. С нас е и ще видим как ще реагира на натоварването в следващите няколко дни“, каза още Оле Гунар Солскяер.