„Сините“ се събират след загубата от Лудогорец и заминават на лагер

0
- -

От днес дo неделя (б.а. -13 октомври) Левски ще проведе кратък лагер в планинския курорт Добринище. Треньорът на сините Петър Хубчев за втори път прибягва до това, след като по време на паузата за националните отбори в началото на септември тимът се подготвяше отново в югозападния град.

След тридневната почивка, която получиха футболистите след гостуването на Лудогорец, днес те се събират на стадион „Георги Аспарухов“, след което ще проведат встъпителна тренировка и веднага ще заминат за Добринище. По време на лагера възпитаниците на Петър Хубчев ще изиграят контрола в събота срещу Пирин Разлог. Проверката ще бъде в 15:30 часа и ще се проведе на стадион „Септември“ в Разлог.

Целта на Петър Хубчев е отново да подобри физическото състояние на тима, както и да прокара нови тактически идеи в състава си. Специалистът няма да може да разчита по време на лагера на Николай Михайлов, Иван Горанов, Станислав Иванов, Илия Юруков, Ивайло Найденов и Мартин Д. Петков, които бяха повикани в различните ни национални гарнитури, както и на получилите повиквателни от Черна гора и Кюрасао – Милан Миятович и Найджъл Робърта.