Вратар на ЦСКА-София: Не сме отбор за четвърто място! Много сме ядосани на себе си

0
BUSATTO 1
- -

Вратарят на ЦСКА-София Густаво Бусато даде интервю за Блиц Спорт, в което говори за престоя си на „Армията“ и сподели някои детайли около личния си живот.

„Не се намираме на добро място в първенството. ЦСКА не е отбор, който трябва да бъде на четвърто място. Винаги трябва да се борим за първата позиция. Много сме ядосани на себе си и желаем да отговорим на терена. Мислим мач за мач. Сега най-важният е този срещу Етър. Мислим единствено за него. Надяваме се да дойдат по-добри резултати, защото усещаме тъгата на феновете“, каза Бусато.

„Преди исках да бъда футболист, но не можах и после станах вратар (смее се). Най-великият за мен е Буфон. Никой друг не е играл толкова дълго на високо ниво в един и същи клуб“, допълни бразилецът.

„Много ми харесва София, защото е голям град. Има всичко, от което имам нужда – ресторанти и места за забавление. Малко по-различна е културата, но се приспособявам към нея. Когато моето семейство е емигрирало в Бразилия, е говорело италиански диалект, но аз не съм го изучавал. Владея португалски и испански, изучавам по малко английски и български. Знам и малко полски. Тук съм с моята съпруга и бъдещата ми дъщеря. Жена ми ще роди след 2 месеца. Сутрин ставам и чета малко от Библията, казвам своята молитва, пия кафе, а след това отивам да събудя Евандро (смее се). После сме на тренировка“, каза още Бусато.