Кметът на Горна и треньорът Сирмов си стиснаха ръцете за бараж

0
- -

Кандидатът на ПП ГЕРБ инж. Добромир Добрев за нов управленски мандат на Горна Оряховица поздрави ст. треньора на „Локомотив” за внушителната победа над „Пирин”. Двамата се срещнаха и разговаряха делово буквално часове след историческата победа в Благоевград с 5:0.

„Тази победа е за феновете, но и за инж. Добрев и екипа му, които полагат грижи за футбола през последните години. Аз го подкрепям с цялото си сърце, защото всички хубави неща се случиха в неговия управленски мандат. Имаме стадион красавец, школата е организирана и подредена, записахме участие в „А” група, а сега се представяме на ниво в професионалния футбол“, коментира специалистът, под чието ръководство отборът е в подем и натрупа актив от 21 точки. „Локомотив” вече има реални предпоставки и да играе бараж за участие в „А” група.

„Ако момчетата си заслужат участие на бараж, няма да ги спирам, а ще подкрепя спортно-техническото ръководство. През всичките тези години съм показал, че умея да да нося отговорност за футбола във всяко едно отношението – и организационно, и финансово“, декларира инж. Добрев.