Геша: В Спартак (Вн) имат фрапиращи проблеми

0
pomorie chernomoretz balchik 24
- -

„В Спартак обаче направиха неща, от които трябва да си вземат поуки. Имат фрапиращи проблеми и не бива да повтарят грешките от последните 6 месеца и напролет“, обяви треньорът на Черноморец (Балчик) Георги Иванов преди регионалното дерби със „соколите“.

„Бих се зарадвал и на грозна победа, защото всяка точка е ценна за нас, така че на този етап никой не мисли за красив футбол. Разбира се, ще е прекрасно, ако победим с добра игра, но пак повтарям, най-важни са точките. Спартак ги познавам, знам, че техен основен защитник е наказан, а няколко титуляри са с контузии. От моите момчета ще искам да се отърсят психически и да играят освободено, само това. Защото някои от тях са били в Спартак и Черно море, и няма как да не са напрегнати“, продължи Геша.

„Тежко и болно ми е, че в Североизточна България няма футболен живот. Ще се радвам, ако имаме много отбори в професионалния футбол. И Спартак, и Добрич, и Балчик. Да се събудят и центрове като Шумен,Търговище, Силистра и Каварна. Искам силен футболен Североизток, както е на юг“, завърши той.