Седем от Лудогорец аут за ЦСКА

0
- -

Седем футболисти от „Лудогорец“ ще про­пуснат предпоследния мач от група „Н“ в Лига Европа срещу ЦСКА в Москва, пише „24 часа“. Двубоят е в че­твъртък от 19,55 часа.

Жоржиньо е с разтежение и остава в Раз­град за процедури в клубния възстановите­лен център. Рафаел Форстър и Яцек Горалски ще изтърпяват на­казания заради черве­ните картони срещу „Еспаньол“. Вратарят Хорхе Броун, Талеб Тауата, Станислав Манолев и Димо Бакалов не са картотекирани за евротурнирите. Всички те остават в Разград да се подготвят с двама кондиционни треньори.

Останалите ще попад­нат в групата за мача с ЦСКА, включително Георги Терзиев и Сте­фан Баджи. Родният на­ционал имаше пробле­ми с адукторите, заради които не рита срещу „Локо“ (Пд), но те са от­шумели. Халфът Сте­фан Баджи бе с болежки в глезена от същия двубой. Двамата трени­раха вчера наравно със съотборниците си.

Заради ранния час на тръгване на чартъра в сряда делегацията на „Лудогорец“ ще пренощува във Варна тази ве­чер.

Веднага след мача в четвъртък вечерта е обратният полет на осемкратните шампио­ни до София.

Там отборът ще оста­не на едноседмичен ла­гер преди мачовете сре­щу ЦСКА от Първа ли­га в неделя и за купата на България срещу „Септември“ на 4 декември.

Към групата на трень­ора Станислав Генчев ще се присъединят и всички футболисти, останали в Разград. С по­чти нулеви шансове да рита срещу „червените“ е само Жоржиньо. Дру­гите с травми ще са на разположение.