Зума: Лудогорец е по-напред с футболните качества, но нашите сърца са доста пo-отворени към любовта на феновете

0
- -

Почетният президент на Локо Пд Христо Бонев-Зума изрази голямо задоволство от играта на тима в Разград въпреки загубата.

„В мача Лудогорец игра за трите точки, а Локомотив показа стила си. Справедливостта обаче не възтържествува. Крайният резултат не е удовлетворителен. Да, трябва да отбележим и пропуските на нашите футболисти до 15-ата минута. Резултатът щеше да е съвсем различен, ако бяха вкарали. Но неправилните отсъждания на рефера повлияха много. Хубавото е, че Локомотив от години не е играл толкова организиран и смислен футбол.

Искам специално да поздравя и нашата изключителна публика. Преди, по време и след мача те показаха колко много обичат клуба и нашите футболисти дадоха всичко от себе си заради феновете. Ръководството, треньорският щаб, играчите и нашите велики привърженици са едно семейство, което много рядко може да се види в българския футбол.

Заслужавахме да спечелим нещо в Разград. Защото Лудогорец е по-напред като чисти футболни качества, но нашите сърца са доста пo-отворени към любовта на феновете“, заяви Бонев пред „Тема Спорт“.